Romnă |

Comunicat de presa nr. 3 din 16 iunie 2009

16 Jun 2009

55 de echipaje inscrise la Raliul Clujului Mobil 1 Star Lubricants ediția 2009 Conferința de presă a organizatorului, miercuri 18 iunie. nscrierile oficiale pentru cea de-a patra etapă a Campionatului Național de Raliuri Dunlop - 2009, Raliul Clujului Mobil 1 Star Lubricants, s-au ncheiat. Numărul echipajelor nscrise este de 55. Lista completă a sportivilor care se vor ntrece smbătă şi duminică pe drumurile de asfalt din județul Cluj poate fi consultată n secțiunea specială a site-ului oficial al raliului: www.raliulclujului.ro. Raliul Clujului Mobil 1 Star Lubricants se va desfăşura n zilele de smbătă şi duminică (20-21 iunie 2009). Raliul se parcurge pe asfalt, piloții şi copiloții din Campionat urmnd să-şi dispute supremația pe 7 probe speciale din care doua superspeciale. Smbătă (20 iunie) se aleargă 5 probe speciale, constnd n două treceri pe bucla Dngău Marisel Tarnita si Superspeciala CORA. n cea de a doua zi (duminică, 21 iunie) se va parcurge ncă o dată celebra proba Dngău, urmnd ca spectacolul automobilistic să se ncheie cu Superspeciala Iulius Mall, locatie unde va avea loc si Festivitatea de Premiere. Organizatorii se asteaptă şi n acest an la o participare numeroasă a publicului pe probele speciale din afara orasului, dar şi la cele doua superspeciale. Vă reamintim că anul acesta raliul are un total de 416.00 kilometri din care 118.50 kilometri se vor parcurge contra cronometru. Clubul Sportiv Savu Racing aşteaptă reprezentanții presei la conferința de presă a organizatorului care va avea loc miercuri 17 iunie, ora 14,00, la Complexul Comercial Iulius Mall, Cluj-Napoca, str. Alexandru Vaida-Voievod, nr. 53-55. Acreditările de presă se pot obține completnd formularele de acreditare, de pe site-ul raliului, www.raliulclujului.ro, care pot fi trimise pnă joi, 18 iunie, pe coordonatele specificate n aceste documente. Anul acesta, sediul administrativ al Raliului Clujului Mobil 1 Star Lubricants şi Centrul de Presă vor funcționa n Cluj-Napoca, Complexul Comercial Iulius Mall, str. Alexandru Vaida-Voievod, nr. 53-55. Raliul Clujului Mobil 1 Star Lubricants ediția 2009 este organizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local al Municipiului Cluj-Napoca şi al Consiliului Județean Cluj. Sponsor principal al raliului de la Cluj este MOBIL1 prin Star Lubricants Ltd. Pe lista sponsorilor figurează Banca Transilvania, Compexit Trading, Topcar, Iulius Mall, Jack Daniels, Bulova, CORA, Resido Trade, Tetarom, Mol Romania, Societatea de Constructii Napoca S.A., Makro Grup - partener oficial USAG, Adax, RMB InterAuto. Lista sponsorilor tehnici i cuprinde pe Autoworld, Volkswagen, P.M.A Invest, Zolicar Assistance, Nova Taxi, Infinity Sports, Kopiernicus, Karcher prin Epinvest, A&M Graphis, URSUS, QualMedia, Best Western Topaz. Partenerii media ai evenimentului sunt: TVR 3, TVR Cluj, ProTV, TeleEuropaNova, Radio Cluj, ProFM, Autoshow, Autobusiness, 24-FUN, Făclia, Clujeanul, Monitorul de Cluj, Cetățeanul clujean, site-urile AutoRally şi RallyMax. Parteneri: Agentia Nationala Antidrog, S.M.U.R.D. Cluj.

« Toate Noutăţile

Smurd Cluj IPJ Cluj omnipass CERT Agentia Nationala Antidrog
Parteneri Imagine
HostVision - Gazduire web si Domenii trendcommunication Pablo Boom Advertising 4 Media aam advertising
Parteneri Media

Raliul Clujului

Galerie Media

Sponsor Principal
Star Lubricants, dealer autorizat Mobil 1Mobil 1 prin Star Lubricants
Sponsori
Banca TransilvaniaValtec GroupCompexitTopcarPolus Center ClujSavu Dental Center - centru stomatologic
Sponsori Tehnici
arobs transilvaniaJack Daniels Rally TeamUrsus/Desprealcool.roAutoworldPma InvestPlantExtrakt - natura sanatatii taleA CarKopiernicusDelroti - tipar si finisareEpinvest, dealer autorizat KaercherKaercher RomaniaProdvinalco ClujCoca-Cola RomaniaDieselPensiunea 7Best Western PLUS Fusion Hotel ****
ACASĂ · NOUTĂŢI · RALIUL CLUJULUI · GALERIE MEDIA · DESPRE NOI · LEGĂTURI · CONTACT   HostVision
© 2017 Raliul Clujului . Toate drepturile sunt rezervate. Organizator Clubul Sportiv Savu Racing. Realizat de hostvision.ro.
ABC Domenii CityMaps