Romană |  

Despre Raliul Clujului si Organizatori

RALIUL CLUJULUI

                                                                                      EDIŢIA XXX

                                                     Etapă n Calendarul Sportiv Internațional FIA 2011

                                            Etapa a 3-a a Campionatului Național de Raliuri Dunlop 2011

27-29 mai 2011

Campionatul National de Raliuri - Dunlop - 2011 este cel mai important eveniment auto de gen din tara noastra, cunoscand de la an la an o crestere valorica datorata atat evolutiei tehnologice a autoturismelor de concurs, cat si datorita implicarii financiare a diverselor companii de notorietate nationala si mondiala. Acestea au remarcat ca - dupa modelul campionatelor occidentale de gen - si CNR a devenit un instrument extrem de util de promovare a imaginii proprii sau a brandurilor companiilor respective. Ampla desfasurare a manifestarii cuprinde, anual, cele mai importante orase ale tarii.

In luna mai, Cluj-Napoca va gazdui din nou Raliul Clujului, contand ca a 3-a etapa in cadrul acestui campionat.

Tradiția este atributul principal al raliului din acest an, Raliul Clujului mplinind 30 de ediții, desfăşurate cu ncepere din anul 1975. Daca anul 2008 a adus cel mai mare numar de echipaje inscrise intr-o etapa de campionat national in epoca moderna a raliurilor, anul 2009 a adus recunoasterea internationala a acestei competitii. Astfel, dupa cativa ani de absenta de pe scena raliurilor internationale, Romania a reaparut in Calendarul Sportiv International datorita Raliului Clujuli Mobil 1 Star Lubricants. Aceasta etapa a ramas singura de acest gen in sezonul competitional 2009. Ediția din acest an va reprezenta ultimul examen n fața observatorilor Federației Internaționale a Automobilului (FIA) nainte de accederea raliului, ncepand cu sezonul 2012, n cadrul Cupei Europei Centrale la raliuri.

Aflat la a noua organizare consecutiva, Clubul Sportiv SAVU RACING doreste sa multumeasca pe aceasta cale tuturor partenerilor si colaboratorilor care i-au fost alaturi in toti acesti ani.

In acest an Raliul Clujului este un eveniment integrat n cadrul manifestării Zilele Clujului, organizate n premieră de către municipalitatea clujeană.

Etapa clujeana a Campionatul National de Raliuri - Dunlop - 2011 are o lunga traditie si este perceputa de catre clujeni ca fiind evenimentul auto central al anului atat din punct de vedere mediatic, cat si din punct de vedere al participarii publicului amator. Organizarea ireprosabila si participarile de calitate au ridicat constant etalonul manifestarii si o recomanda in prezent ca fiind un instrument util de promovare.

Dupa experienta acumulata in acest domeniu, al organizarii competitiilor auto, telul  nostru este de a ridica nivelul competitiei la cele mai inalte cote, acest fapt fiind posibil si datorita ajutorului oferit de un mare numar de pasionati ai sportului cu motor, alaturi de fosti campioni nationali ai acestei discipline.

Nivelul actual atins de dezvoltatrea CNR ne permite sa afirmam ca etapa clujeana a acestuia poate fi evenimentul sportiv central al anului in judetul nostru, la acest eveniment participand un numar de peste 500 de sportivi, mecanici, oficiali, manageri de echipe, sponsori, precum si un numar estimat la peste 20 000 de spectatori.

Pe langa organizarea etapelor de campionat, Clubul Sportiv Savu Racing, ca parte activa a fenomenului automobilistic, mai are inca o directie de activitate concretizata in sustinerea participarii unor echipe si/sau echipaje n cadrul Campionatului National de Raliuri - Dunlop -2011 precum si in cadrul Campionatului National de Viteze in Coasta - Dunlop - 2011.

Va asteptam sa fiti alaturi de noi la toate evenimentele propuse de cele doua Campionate in anul 2011.

 

Imagini
Parteneri
Smurd Cluj IPJ Cluj omnipass CERT Agentia Nationala Antidrog
Parteneri Imagine
HostVision - Gazduire web si Domenii trendcommunication Pablo Boom Advertising 4 Media aam advertising
Parteneri Media
Tvr 3 Tvr Cluj Realitatea TV Tele Europa Nova Radio Cluj Auto Motor si Sport auto-business.ro 24 Fun Ziua de Cluj ziuadecluj.ro kronika Monitorul de Cluj 24 Auto rallyphoto Prorally motorsportnews.ro on-board.ro www.media-board.ro rallymagazin.ro rallymax.ro
 
Raliul Clujului
 
Galerie Media
 
 
Sponsor Principal
Star Lubricants, dealer autorizat Mobil 1Mobil 1 prin Star Lubricants
Sponsori
Banca TransilvaniaValtec GroupCompexitTopcarPolus Center ClujSavu Dental Center - centru stomatologic
Sponsori Tehnici
arobs transilvaniaJack Daniels Rally TeamUrsus/Desprealcool.roAutoworldPma InvestPlantExtrakt - natura sanatatii taleA CarKopiernicusDelroti - tipar si finisareEpinvest, dealer autorizat KaercherKaercher RomaniaProdvinalco ClujCoca-Cola RomaniaDieselPensiunea 7Best Western PLUS Fusion Hotel ****
ACASĂ · NOUTĂŢI · RALIUL CLUJULUI · GALERIE MEDIA · DESPRE NOI · LEGĂTURI · CONTACT    
© 2021 Raliul Clujului . Toate drepturile sunt rezervate. Organizator Clubul Sportiv Savu Racing.